Anta Utmaningen Loppet!

Vad säger ni om att sätta ihop ett eget lopp? Något som vi kan ladda lite inför och inspireras av. Vi skulle kunna säga att vi ska springa 5 kilometer och tävla mot oss självoch våra måltider. Vad tror ni? Är ni taggade nog att ställa upp? Själv har jag hamnat lite på latsidan och behöver verkligen något att träna inför =) Hoppas att ni vill ställa upp. Feed Back på detta tack!


Häftigt!

Jaaaaaaaaaaaaaa nu är första delmålet avklarat! Även om det avgjordes på 11 sekunder så gick jag i mål på 59.49 =) Min tappra vän Margit som slogs mot en envis förkylning sprang in på tiden 56.26! Hur häftigt är nu inte det! Händelsen jag snackar om är självklart Tjejmilen i Stockholm!

Vilken underbar helg vi haft trots tråkiga ihärdiga förkylningar som drabbat oss mitt i vår toppform men huvudsaken är att vi klarade det. Det var helt fantastiskt att få springa med så många fantastiska tjejer i alla åldrar och former =) Tack Margit för alla löprundor inför loppet och för en underbar helg i Stockholm. Det gör vi garanterat om nästa år!

Här kommer bilderna från helgen!









RSS 2.0