Min historia

Idag kan ni gå in på min fina vän Johannas sida LivsKick och läsa om min kamp mot kilona. Livskick är för övrigt en riktig kanon bra sida för dig som är intresserad av motion, hälsa och välbefinnande! Så tveka inte besök sidan nu!

Yes nu är det klart!

 
Hej Sandra!

Tack för din/er anmälan till Tjejmilen 2010
Är ni fler som anmält er vid samma tillfälle så skickas det bara ett bekräftelse e-mail. Namnen på alla som anmält sig framgår om man klickar på länken anmälningsbekräftelse nedan.

Tävlingen arrangeras den 5 september 2010

Anmälningsbekräftelse
Artikelnamn Antal à pris Summa
Anmälan till Tjejmilen 2010, Tidtagning 1 325,00 SEK 325,00 SEK
Total 325,00 SEK
Varav moms 0,00 SEK
 
Förnamn: Sandra
Efternamn: Williamsson Zetterqvist
Födelsedatum : 1981-12-15
Klubb: Anta Utmaningen
 
   
Email: [email protected]
Klass: Tidtagning

Vill passa på att informera er om detta!

BollnäsEss 2010

 

JUKARI Fit to Flex

en världsnyhet på BollnäsEss

 

 

Låt dig inspireras av landets bästa instruktörer!

 

Instruktörer 2010

Vi släpper platserna 16 augusti


Vad hände?

Ja det är nog vad ni tänker nu. Vart tog hon vägen den där Sandra... Well here I am! Jag har inte försvunnit än mindre tappat stinget till utmaningen. Tvärt om är jag mer taggad än någonsin! Fråga Margit hon vet! =) Jag har haft semester med allt vad det innebär och har knappt slagit igång datorn. Rätt skönt att ha lite datorpaus ibland faktiskt. Jag har även börjar jobba heltid och den tid som blir över har jag ägnat åt familjen och vänner.

Jag kan inte lova er aktiv uppdatering men jag kan lova er att bloggen kommer att få en annan karaktär efter sommaren. Min ambition är att under hösten få in lite intervjuer, berättelser och tips från alla olika håll och kanter samt reportage. Ni ska få följa med mig och Margit ner till Stockholm när vi ska springa tjejmilen. Jag ska även lägga ut vårt träningsschema för er som är sugna på att följa oss.

Hur går det för er andra ute i sommarvärmen? Orkar ni träna? Har ni lust att träna? Vad gör ni för att klara av att motstå den där extra glassen? Jag vill höra allt! Själv finner jag mer motivation till att springa nu när det är, varmare, ljusare och man kan bada efteråt. Kosten däremot har jag jätte svårt för att hålla strikt. Glassarna skriker mitt namn och den kalla ölen viskar till mig i den ljumma sommarnatten.... Jag skulle kunna leva på glass just nu.... Har ni några bra tips på "nyttigare" glass?

Hoppas ni inte övergett bloggen jag ska göra mitt yttersta för att få fart på den igen efter sommaren. Tills dess njut av värmen och överös mig med tips!


RSS 2.0