Lyxa till det!!!

Idag har jag unnat mig lite lyx!
Håret har tonats och fått en inpackning, kroppen har peelats, fötterna som nu för tiden mest är instängda i ett par gympadojor har filats och naglarna har fått den första röda färgen för året.
Tänk vad lite vardagslyx kan göra mycket!
Unna er lite lyx i helgen ni med!!!




Kommentarer
Postat av: fnyz

å vad härligt :-)

imorgon skulle jag få åka ner på stan själv å köpa mig nya dyra gympadojjor. Vi sålde våran bilbarnstol (babyskyddet) idag så vi gick tom med vinst på den sen i köpte den för över 1 år sen så jag har lite å shoppa för så kanske blir ltie mera lyxprodukter åxå :-)

2010-04-23 @ 23:03:00
URL: http://fnyz.blogg.se/
Postat av: Sandra

Oh vad härligt!!! Bara att få åka ner på stan själv är lyx! Hoppas du hittar riktigt najsiga dojjor och njut av dagen! Kram Sandra

Postat av: fnyz

ja det känns verkligen som lyx, stora dottern är med farmor hela dagen, å lilla dottern ska sambon ha i stort sett hela dagen så jag har massor av egentid, ska även kolla på en ny sportBH, där är det svåra med stora bröst, det måste vara en jäkligt bra sportbh för att jag ska må bra när jag joggar.

2010-04-24 @ 10:31:38
URL: http://fnyz.blogg.se/
Postat av: fnyz

Hejhej, hade min vägningsdag idag, och efter en vecka av TOTAL motivation så hade jag gått ner 2kg! så nu är det bara 3kg kvar för mitt mål innan midsommar :-D

2010-04-25 @ 08:14:00
URL: http://fnyz.blogg.se/
Postat av: Sandra

Men super jätte grattis!!!!!!!!!! Vad glad jag blir!!!!! Jag har min vägningsdag imorgon och är jätte spänd. Förra veckan var jag så motiverad och inspirerad över uppstarten att jag tappade 1,2 kilo av bara farten. Denna utmaningen känns så kul när vi är så många! Jätte grattis igen!!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0